We gaan op vakantie en gaan naar…

Nog heel even en ik heb drie weken vakantie! Zoals velen kan ik zeggen daar ben ik aan toe.

We hadden al besloten om dit jaar weer met de caravan op pad te gaan, hoewel we vorig jaar prachtig weer hebben gehad in Zeeland waren we nog niet overtuigd om dit jaar weer in Nederland op vakantie te gaan.  Zeker met het het fantastische voorjaar in gedachten waarbij we de schaatsen nog niet in het vet hadden gezet leek Nederland geen zekere keuze. Het idee was als volgt: We wachten tot één week voor de eerste vakantie dag met boeken, zijn de voorspellingen goed (droog en de temperatuur > 20 graden) dan blijven we in Nederland, is het weer slechter dan rijden we richting het zuiden.

Niets is veranderlijker als een mens, afgelopen maandag tijdens een goed glas wijn (op maandag staat er nog vaak een fles open van het weekend en die kunnen we natuurlijk niet laten bederven…) hebben we besloten dat als we een camping in Nederland vinden met vrije plaatsen waarbij de volgende voorzieningen beschikbaar zijn:

  • Overdekt zwembad;
  • Overdekte binnenspeeltuin;
  • Privé sanitair (douche en toilet) op de plaats;
  • En dicht bij de kust.

We op deze camping een plaats gaan boeken en de gok met het weer nemen, de voorspellingen voor de komende twee weken zijn volgens weeronline goed te noemen:

weersvoorspelling
Weersvoorspelling komende 2 weken.

Na een avondje zoeken hebben we de camping gevonden die aan de gestelde voorwaarden voldoet Camping in de Bongerd in Zeeland , deze camping hadden we vorig jaar al op het oog maar toen waren er helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Nu bleken er nog wel een paar plaatsen beschikbaar te zijn dus… we hebben geboekt!

Vorig jaar is Zeeland ons zeer goed bevallen (Burgh Haamstede) en ook de kinderen hebben een top vakantie gehad. Als ik nu aan Noah vraag waar hij heen wil op vakantie is het antwoord altijd: Naar de zee! Ik heb er zin in, niet te ver rijden, de fietsen gaan mee dus we gaan ons zeker vermaken. Nu de bestemming bekend is gaan we uitzoeken wat leuke dagjes uit zijn in de buurt van Walcheren (mocht het weer een dagje minder goed zijn, dus met 1 optie zijn we klaar 🙂 )

Heb jij de vakantie al geboekt?

 

1 gedachte over “We gaan op vakantie en gaan naar…”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.