Adviesrapport organisatie gedrag. 97

Ik had het resultaat van de module opdracht organisatiegedrag in het kader van mijn opleiding bij het NCOI al een tijdje in huis, maar toch wil ik hem graag met jullie delen.

Hieronder de beoordeling:

Leerdoelen

Aansluiting op de algemene leerdoelen
Opmerking
De opdracht sluit voldoende aan op de algemene leerdoelen. Niet alle onderwerpen zijn verwerkt in de opdracht. Laat zien dat je de aspecten groepseigenschappen en -besluitvorming kan bespreken als fundamenten van groepsgedrag in organisaties. Je gaat goed in op de belangrijkste vormen van communicatie en leiderschap. Laat ook zien dat je zicht hebt op de effecten van de verschillende vormen van macht. Ga hier ook in op conflicten (en het bijbehorende gedrag). Je hebt kennis van het belang van organisatiecultuur en je kan uitleggen hoe deze zich manifesteert. 7,0 25% 1,750
Onderwerp

Keuze van het onderwerp en afbakening van de opdracht (probleemstelling/hoofdvraag en vraagstelling)
Opmerking
Je hebt een onderwerp gekozen op tactisch niveau. Het onderwerp is afgebakend in een uitvoerbare opdracht. Je hebt het onderwerp uitgewerkt in deelvragen. Aan de opdracht zijn meetbaren (SMART) doelen gekoppeld. De doelen zijn gebruikt als richtlijn voor het uitvoeren van de opdracht. 8,0 15% 1,200
Structuur

Structuur en opbouw van de opdracht en onderzoeksmethoden
Opmerking
De indeling en structuur van de opdracht voldoen aan de eisen die gesteld worden wat betreft structuur,vormeisen en richtlijnen. De keuze van onderzoeksmethoden is onderbouwd. De onderzoeksmethode is juist toegepast. De gegevens zijn betrouwbaar verzameld en er vindt een adequate bronverwijzing plaats. 8,0 15% 1,200
Literatuur

Gebruik van literatuur en analyse / interpretatie vanuit de theorie
Opmerking
Het gebruik van literatuur is goed. Je bent in staat de in de module aangereikte kennis te koppelen aan de opdracht 8,0 20% 1,600
Praktijkgerichtheid van de opdracht

Praktijkgerichtheid van de opdracht
Opmerking
De opdracht is praktisch en relevant. De praktijkgerichtheid is goed. 8,0 10% 0,800
Conclusie

Conclusies, aanbevelingen en reflectie
Opmerking
Er wordt op een logische en consistente wijze conclusies getrokken op basis van de verzamelde gegevens. De aanbevelingen zijn goed uitgewerkt. Er is een concreet uitgewerkt implementatie voorstel aanwezig. Er zijn persoonlijke leerdoelen geformuleerd. Je laat zien dat je een goed beeld hebt van je leerproces. Je geeft aan of de persoonlijke leerdoelen zijn bereikt en in welke mate. Er zijn daarbij leerpunten en verbeterpunten geformuleerd. 9,0 10% 0,900
Verzorging

Algehele verzorging en leesbaarheid
Opmerking
De algehele verzorging van de opdracht is goed. De indeling en structuur van de opdracht voldoen aan de eisen die gesteld worden wat betreft structuur, vormeisen en richtlijnen. De leesbaarheid van de opdracht is goed. De schrijfstijl is passend bij onderwerp en niveau. 8,0 5% 0,400
100% 7,850

En dat is dan afgerond een 7,8 een resultaat waar ik mee kan leven, wellicht dat ik met het schrijven van een marketingplan dit resultaat kan verbeteren. ­čÖé

Laatst gewijzigd door op .

97 thoughts on “Adviesrapport organisatie gedrag.

 1. Reply neeltje pieters mei 3,2011 11:40

  Mooie terugkoppeling en cijfer! Mag ik je rapport ook lezen? Ben benieuwd naar je onderwerp.

 2. Reply Richard mei 14,2011 11:15

  Beste Jurgen,
  Prima resultaat! Ben nu ook bezig met deze moduleopdracht en erg benieuwd naar jouw rapport. Wil je dit ook delen?

  groet,
  Richard

 3. Reply Jurgen mei 16,2011 08:48

  Ik heb jullie allebei een e-mail gestuurd. Succes met schrijven!

  Ik heb geen probleem om inhoudsopgave, hoofdvraag en deelvragen te delen, in verband met de vertrouwelijkheid kan ik niet het complete rapport delen.

 4. Reply Eva mei 16,2011 15:19

  Wat leuk om dit te lezen, ik ben net begonnen met mijn opleiding en ga na de zomer starten met organisatiegedrag. Ik zou ook graag je moduleopdracht willen lezen, ben heel nieuwsgierig!
  Alvast bedankt voor de moeite,

  Eva van der Voorde

  • Reply Jurgen mei 16,2011 17:34

   Hallo Eva,
   Ik denk dat ik een onjuist e-mail adres van je heb, ik krijg namelijk een foutmelding na het versturen.

 5. Reply N. Jansen mei 18,2011 11:54

  Hoi Jurgen,

  Mooi resultaat en ben inderdaad ook benieuwd naar je rapport.
  Zelf worstel ik met het uitwerken van de hoofdstukken. Je hebt er wel een gevoel bij maar nu nog op papier en dat blijkt erg lastig te zijn.
  succes met je marketingplan en op naar een 8.

  Met vriendelijke groet.
  Nettie

 6. Reply Ellen mei 19,2011 08:52

  Hoi Jurgen,
  Gefeliciteerd met je cijfer en de positieve feedback. Ben ook bezig met organisatiegedrag en heb mijn onderwerp gevonden en in grote lijnen de aandachtspunten op papier gezet. Ik ben erg benieuwd naar je onderwerp en zou ook heel graag je inhoudsopgave willen raadplegen, zou jij dit ook met mij willen delen? Ik heb mijn marketingplan vorig jaar geschreven en een 7,4 gekregen. Ondanks de mooie feedback heb wilde ik ik toch van de examinator weten wat er niet goed aan was. Wat ontbrak er aan mijn rapport waardoor het geen 8 is geworden. Zijn haar feedback kan ik goed gebruiken in mijn verdere studie. Mocht je nou vragen of advies willen voor je marketingplan, laat het me dan weten. In iedere geval bedankt en veel succes met marketing (leuke module overigens)

 7. Reply Tinus jun 13,2011 10:00

  Hey jurgen, goed cijfer, mooie feedback ook. Zou je me kunnen helpen met de opbouw van de rapport? Doe nu dezelfde module bij NCOI maar heb nog geen gevoel over een logische opbouw. probleemstelling, vraagstelling, afbakening incl. onderzoek heb ik al. hopelijk kan je hem mailen. thanks alvast.

 8. Reply Bart van den Bogert jun 18,2011 11:22

  Hallo Jurgen,

  Ik ben ook bezig met de opleiding bedrijfskunde bij de NCOI. Ik moet voor de module organisatiegedrag ook een moduleopdracht schrijven. Het is voor mij de eerste keer dat ik rapport moet schrijven. Kan ik jouw rapport ook inzien? Het gaat er mij om hoe de structuur is. Ik heb al een onderwerp gekozen Veiligheidsgedrag.

  Alvast bedankt!
  Groetjes Bart

 9. Reply Maria jun 19,2011 14:11

  Beste Jurgen,

  Gezien het positieve commentaar moet je rapport goed zijn. Gefeliciteerd!

  Ik ben ook bezig met zo’n moduleopdracht. Zou ik a.u.b. je rapport mogen lezen? Misschien kan het mij helpen mijn eigen opdracht vorm te geven.

  Bedankt alvast.

  Maria

 10. Reply Joyce Schelling jun 27,2011 14:19

  Hallo,

  Ik begin in september met deze module en ben eigenlijk ook wel benieuwd naar jouw rapport. Zou je deze met mij willen delen? (mijn mailadres is joyce-schelling@hotmail.com)

  Gr. Joyce

 11. Reply Joyce van Schaik aug 23,2011 11:32

  Goed gedaan! Ook ik ben nu heel benieuwd naar jouw rapport, zou je deze ook svp aan mij willen mailen? Alvast bedankt.

 12. Reply Chris Postma sep 4,2011 09:46

  Beste Jurgen,

  Van harte met deze superbeoordeling! Ik doe momenteel dezelfde module maar heb voor het eerst tijdens de opleiding een onvoldoende gehaald. ik ben nu weer druk bezig aan het herschrijven maar zou als het mogelijk is graag jouw opdracht eens doorlezen. Momenteel ben ik zoekende naar het onderwerp, structuur etc. Je zou me er erg mee helpen.
  Alvast bedankt Chris Postma uit Leeuwarden ,student HBO Bedrijfskunde . mijn mailadres is elschris@live.nl

 13. Reply Eva van der Voorde sep 15,2011 07:28

  WIL JE HET NOG EENS PROBEREN OP PEVA@TELFORT.NL, THANX!

 14. Reply jeroen Rijpkema sep 24,2011 11:28

  beste Jurgen

  Zou ik mischien je rapport mogen bekijken, ik ben net begonnen met deze module maar weet niet zogoed wat er precies gevraagd wordt.
  Ik zou het zeer waarderen als je mij hiermee wilt helpen,

  groeten
  Jeroen

 15. Reply Gert sep 27,2011 18:22

  Beste Jurgen.

  Ook ik ben net met deze module begonnen en vindt het erg lastig vorm aan dit adviesrapport te geven. Het zou mij goed van pas komen inzage te hebben in een rapport wat goed beoordeeld is. Dit geeft mij input voor structuur en opbouw. Ik heb ook nog een marketingplan ter beschikking als je daar intresse in hebt.Ik zou het fijn finden als je mij inzage wilt geven in jou rapport.

  Groetjes Gert( gjh223@gmail.com )

 16. Reply Linda van Erkel okt 3,2011 15:12

  Beste Jurgen,

  ik ben onlangs begonnen met dezelfde opleiding en moet ook de opdracht gaan voldoen. Helaas ben ik een beetje in paniek.
  Ik heb nog nooit een rapport oid hoeven te schrijven en weet ook totaal niet wat ik allemaal moet doen of hoe dat eruit moet komen te zien. Ik vraag je niet om je werkstuk (al zou ik het prettig vinden voor de opbouw) maar misschien kan jij mij voorzien van tips?
  Ik hoor het graag! Met vriendelijke groeten, Linda van Erkel.

 17. Reply Miranda okt 3,2011 18:09

  Beste Jurgen,

  Ben net gestart met de opleiding gedrag in organisaties. Ik heb nog nooit een rapport geschreven, zou ik je rapport mogen inzien om houvast te krijgen?

  Alvast bedankt

 18. Reply Miranda okt 3,2011 18:10

  De volledige naam is gedrag en motivatie van personeel

 19. Reply Renske okt 4,2011 18:32

  Dag Jurgen, Ik ben onlangs ook begonnen met een studie via de ncoi.
  Zou ik jouw rapport ook kunnen krijgen om zo enig idee te hebben hoe zoiets er uit moet zien?

  Dank je wel!
  groet
  Renske

 20. Reply Roy Ruiter okt 15,2011 15:39

  Dag Jurgen,

  Zou ik ook dit rapport eens van je mogen inkijken?
  Ik ben reeds gestart en ben ong op de helft van de rapportage maar twijfel of ik wel goed bezig ben

  Alvast bedankt

  Mvg Roy

 21. Reply Erik okt 17,2011 15:01

  Ben ook wel benieuwd wat je opzet van het rapport is geweest.
  Graag ontvang ik deze van je. erikje_80@hotmail.com

 22. Reply R. okt 21,2011 09:36

  Beste Jurgen,

  Momenteel volg ik een opleiding bij het NCOI waaronder de module ” organisatie en gedrag”. Dit maal geen scriptie, wel een advies.
  Voorgaande modules zijn met dikke voldoendes beantwoord, echter loop ik vast in deze module. Zou je een copy van jouw werkstuk willen sturen? Vervolgens hoop ik een goed voorbeeld te hebben. Ik snap dat je rekening houdt met de betrouwbaarheid.
  Please help me..

 23. Reply Helma Scholing okt 24,2011 16:47

  Hallo Jurgen,

  Ook ik ben nieuwsgierig naar jouw rapport.
  Zou ik deze ook mogen inzien?

  Groeten,
  Helma

 24. Reply leon de ruyter okt 25,2011 17:18

  Hallo Jurgen,

  Ik probeer op dit moment zelf ook deze module opdracht af te maken maar blijf toch elke keer steken op de opbouw. Ik heb het onderwerp al redelijk afgebakend maar weet eerlijk gezegd niet precies hoe dit verder op een duidelijke manier uit te bouwen. Ik zou dan ook graag het raamwerk van je module zien. Het is voor mijn de eerste keer dat ik zo’n rapport moet schrijven en ik hoop dat dit mij dan net voldoende aanknopingspunten geeft om mijn idee├źn verder uit te werken. In ieder geval alvast bedankt voor je moeite.

 25. Reply Norman okt 31,2011 13:29

  Hallo Jurgen,

  Ik ben sinds kort begonnen met mijn opleiding en ben heel benieuwd hoe je deze opdracht hebt verwerkt.
  Zou je mij ook een koppij willen sturen.

  Vast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Norman Persijn nop@ziggo.nl

 26. Reply natasja nov 1,2011 16:13

  Jurgen,

  goed resultaat zeg.
  om inzicht te krijgen hoe je zoiets opbouwd zou ik misschien je rapport mogen lezen?

  Gr. Natasja

 27. Reply Quirina nov 4,2011 07:58

  Beste Jurgen,

  Net als alle voorgangers vind ik het ook erg lastig om vorm te geven aan het adviesrapport van organisatiegedrag. Eerste opdracht welke ik voor de opleiding bedrijfskunde moet doen dus ook geen idee hoe vorm te geven aan het rapport.
  Mocht je het nog niet zat zijn je inhoudsopgaven, doelstellingen etc. te delen, zou ik je willen vragen of je ook het rapport naar mij zou kunnen mailen.

  Met vriendelijke groet,

  Quirina

 28. Reply Marije nov 4,2011 11:17

  Hi Jurgen,
  Goed gedaan hoor! Ben zelf nu ook bezig met deze moduleopdracht en heb nog een beetje moeite mijn weg te vinden in de opbouw. Zou ik jouw opdracht eens mogen lezen?

  Groet Marije
  email: rp1@live.nl

 29. Reply Jurgen nov 4,2011 11:19

  Natuurlijk ben ik het nog niet zat. Ik heb je de e-mail gestuurd.

 30. Reply Miranda nov 6,2011 13:28

  Beste Jurgen,

  Een mooi cijfer en goed resultaat.
  Op dit moment ben ik bezig met de module Organisatiegedrag.
  Zou je mij misschien jou inhoudsopgave, hoofdvraag en deelvragen willen mailen.

  Heb al een onderwerp, maar krijg mijn opbouw niet helemaal op orde.
  Misschien kan jou opbouw mij op de juiste weg helpen.

  alvast bedankt

  Groet,
  Miranda

 31. Reply harry nov 13,2011 21:49

  Hoi Jurgen,

  Ik ben pas begonnen met een opleiding bij ncoi en opzoek naar
  Voorbeelden voor een opzet van een moduleopdracht en hoop dat jij mij daarbij kan helpen tot nu toe zie ik niet wat ze verwachten van het verslag
  Alvast bedankt

 32. Reply Sander Meester nov 13,2011 22:38

  Hoi Jurgen,

  Mooie feedback en een mooie cijfer, ik zou ook heel graag je moduleopracht willen inzien.
  Ik heb al een onderwerp, maar aangezien de beperkte onvang van de opdracht(4 tot 5 blz) loop ik vast in de opbouw.
  Je hulp wordt zeer gewaardeerd.
  Bij voorbaat dank.
  Groeten,
  Sander (werken-studeren@hotmail.com)

 33. Reply Henri Geersheuvels nov 14,2011 13:01

  Hallo Jurgen,
  Ik ben begonnen met de module organisatiegedrag. Kan echter niet “mijn draai” vinden in datgene wat volgens mij bedoeld wordt. Zou jij met mij het onderwerp, de inhoudsopgave, hoofdvraag en deelvragen willen delen?

  gr. Henri

 34. Reply Peter nov 14,2011 21:14

  Een 7,8 is goed! Ik ben nu zelf ook bezig met deze module.
  Ik heb al een onderwerp die ik in een fictief bedrijf giet.

  Het formulieren naar een individu, groep en organizatie is erg lastig.
  Is het mogelijk om jou module opdracht in te zien?

  Alvast bedankt.

  Gr,

  Peter

 35. Reply Bianka nov 16,2011 19:15

  Hallo Jurgen,

  Wat een geweldig resultaat. Net als iedereen loop ik tegen hetzelfde probleem aan.
  Ik durf het bijna niet te vragen, gezien het aantal aanvragen. Ook ik zou graag je rapport willen lezen.

  Alvast bedankt.

 36. Reply brigitte nov 23,2011 13:18

  Beste Jurgen,

  Ik ben nu net begonnen met mijn module opdracht.
  Ging het bij jou ook om een adviesrapport voor ongewenst gedrag?
  Zo ja, zou ik ook graag jou rapport inzien?

  groet brigitte

 37. Reply Sebas nov 26,2011 10:13

  Beste Jurgen,

  Ook ik ben recent begonnen met de opleiding bij ncoi. Helaas kan ik ook nergens een logische opbouw vinden voor de opdracht. Ik heb het eea uitgewerkt maar vraag me af of dit een goede opbouw is. Zou jij mij jou opdracht willen sturen zodat ik deze naast de mijne kan leggen ?

  Grt,

  Sebas

 38. Reply Hans nov 28,2011 18:36

  Hallo Jurgen,

  prima resultaat. Ik ben met dezelfde opdracht begonnen en een beetje vastgelopen.
  Mag ik je opdracht ook lezen..? Misschien helpt het me verder.
  Alvast bedankt,
  Groet, Hans

 39. Reply Ann nov 30,2011 12:51

  Beste Jurgen
  Ik ben momenteel ook bezig met een adviesrapport schrijven voor Organisatiegedrag. Zou ik jouw rapport ook mogen lezen??

  Grtjs

 40. Reply J├Ârgen Hultermans dec 2,2011 12:52

  Hallo naamgenoot,

  Mooi resultaat!

  Mijn opdracht moet ook geschreven worden. Een voorbeeld zou geweldig zijn. Mag ik zo vrij zijn te vragen om een copie van jouw versie? (niet geheel zoals ik hieronder heb kunnen lezen)

  Hartelijke groet,

  J├Ârgen

 41. Reply Joyce dec 11,2011 12:41

  Hallo Jurgen,

  Wat een fijn resultaat! Ik ben op dit moment ook bezig met de dezelfde module en ik zou er enorm mee geholpen zijn als ik jou verslag als voorbeeld mag gebruiken. Ik doe de opleiding zorgmanagement dus ik zal je opdracht puur als voorbeeld gebruiken…

  Bedankt!

 42. Reply Alexandra dec 12,2011 19:08

  Hallo Jurgen,
  Ik zou ook graag gebruik willen maken van jouw expertise ­čÖé
  Ik moet heel snel een goede opdracht maken.

  HELP!

  Vriendelijke groet en (hopelijk) vast bedankt,
  Alexandra

 43. Reply Theo van Aalst dec 13,2011 19:43

  Hoi Jurgen,

  van harte met je mooie cijfer. Ik ben ook met dit onderwerp bezig en moet een moduleopdracht in de nieuwe stijl opleveren. Mijn deadline is 20 december en heb een giga writersblock. Misschien kun je mij op weg helpen? Als ik een voorbeeld of opzet heb kom ik er wel uit, denk ik. Mijn onderwerp is weerstand als ongewenst gedrag.

  alvast bedankt,

  mvg Theo

 44. Reply Tamara dec 16,2011 20:22

  Hoi Jurgen,

  Gefeliciteerd met je cijfer. Ik ben ook met een moduleopdracht in de nieuwe stijl bezig. zou ik misschien jouw onderzoek mogen bekijken. Ik hoop dat ik dan een wat beter beeld krijg wat de bedoeling is. Bedankt alvast!

  Met vriendelijke groet,

  Tamara

 45. Reply Tamara dec 16,2011 20:22

  Hoi Jurgen,

  Gefeliciteerd met je cijfer. Ik ben ook met een moduleopdracht in de nieuwe stijl bezig. zou ik misschien jouw onderzoek mogen bekijken. Ik hoop dat ik dan een wat beter beeld krijg wat de bedoeling is. Bedankt alvast!

  Met vriendelijke groet,

  Tamara

 46. Reply Will dec 19,2011 19:35

  Goedenavond Jurgen,
  Gefeliciteerd met je cijfer! Daar kan je mee thuis komen!
  Heb zelf de opdracht al helemaal klaar liggen, hier en daar nog aanpassingen maken en uploaden dacht ik.
  Nu kwam ik dit tegen en was wel benieuwd hoe jij het in grote lijnen gemaakt hebt. Zou je dit willen sturen? Kan ik ze naast elkaar leggen. will_backman@hotmail.com ben benieuwd!
  Met vriendelijke groeten,

  Will

 47. Reply Andr├ę dec 22,2011 13:31

  Mooi resultaat joh!

  Ik ga straks ook starten met mijn opleiding en ben dus ook wel nieuwsgierig naar jouw rapport. Ik kan me voorstellen dat je er na al die maanden misschien wel een beetje klaar mee bent, maar ik wil toch heel voorzichtig aan je vragen of ik het ook eens zou mogen kijken?

  Groet,
  Andr├ę

 48. Reply Ewoud van der Kooij dec 28,2011 21:07

  Hoi Jurgen,

  Knap gedaan! Ik ben bezig met het schrijven van mijn moduleopdracht en loop helemaal vast in de opbouw. Graag ontvang ik jouw inhoudsopgave, hoofdvraag en deelvragen.

  Alvast bedankt voor je medewerking!

  Gr.
  Ewoud

 49. Reply Margot jan 5,2012 15:28

  Hoi Jurgen,

  Via wat zoeken kwam ik op je site terecht.
  Zou je je rapport met mij willen delen? Ik ben vooral zoekende naar een goede opbouw qua structuur en aangezien die van jou blijkbaar goed was zou ik er eens naar willen kijken.

  Mijn mailadres is margotvandenheuvel@live.nl.

  Alvast hartelijk dank voor je reactie. Groet, Margot

 50. Reply frits jan 7,2012 20:20

  beset Jurgen ,

  mooi eind resultaat ik zou willen dat ik al zo ver was ben op dit moment bezig met het schrijven van mijn eindopdracht. is de eertse keer dat ik zo iets doe wil je dan ook vragen of je mij ook je eindopdracht wil toesturen misschoien helpt het mij om een juiste structuur te vinden voor mijn opdracht.

  alvast bedankt. frits

 51. Reply Jurgen jan 11,2012 21:19

  Als eerste iedereen bedankt voor alle reacties!

  Ik stuur iedereen die daarom vraagt natuurlijk de informatie en geef op verzoek eventueel tips geven bij het schrijven van een adviesrapport.

  De belangstelling hier heeft mij ertoe doen besluiten een website in te gaan richten om hulp te kunnen bieden bij het schrijven van advies rapporten.
  Zodra de website gereed is zal ik de link hier delen. Wordt vervolgt…

 52. Reply Karin jan 20,2012 08:45

  Beste Jurgen,
  Fijn dat jij je module opdracht gehaald hebt. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een adviesrapport.Nu loop ik een beetje vast. Is het mogelijk om jou eindopdracht in te zien? Hoor graag van je.
  Alvast bedankt voor de gedane moeite.

  Groeten, Karin

 53. Reply Dave Peelen jan 22,2012 14:59

  Beste Jurgen,

  Dat is een prima score voor de module opdracht van organisatiegedrag. Ik ben momenteel ook druk bezig met mijn moduleopdracht voor organisatiegedrag maar heb moeite om deze op papier te krijgen. Ik wil dan ook vragen of je mij de moduleopdracht wil toesturen zodat ik een voorbeeld heb.

  Bij voorbaat dank,
  Dave

 54. Reply Maartje jan 24,2012 20:28

  Hoi Jurgen,
  Mooi voornemen om je website te richten om tips te geven over het schrijven voor een adviesrapport.
  Momenteel ben ik een module opdracht voor organisatie gedrag aan het schrijven welke maar 4-5 pagina’s mag beslaan en kan dus wel wat tips gebruiken hoe ik het verslag het beste in kan delen. Het zou voor mij daarom erg prettig zijn om ook jouw adviesrapport in te mogen zien (of indien de inhoud vertrouwelijk is de structuur/opzet).

  Alvast bedankt, Maartje

 55. Reply John jan 25,2012 20:39

  Hoi Jurgen,

  Ook ik ben bezig met de moduleopdracht Organisatiegedrag. Ik ben zeer benieuwd naar je adviesrapport, daar ik ook aan het worstelen ben met het rapport. En voornamelijk de structuur. Zou je mij ook je verslag willen mailen? Alvast bedankt!

 56. Reply Tanja jan 31,2012 09:56

  Hallo Jurgen,
  Ik ben helaas niet geslaagd voor mijn moduleopdracht organisatiegedrag. Ik zou graag jouw eindopdracht willen inzien. Ik hoop hiermee een handvat te hebben om het voor een herexamen goed te doen.
  Alvast dank!

 57. Reply Suzan feb 5,2012 16:15

  Hoi Jurgen,

  Ziet er goed uit allemaal hoor! Mijn complimenten.
  Ben op dit moment al een tijdje bezig met mijn eerste module opdracht (Organisatiegedrag) maar ik krijg het maar niet goed op papier. Heb namelijk geen idee hoe een dergelijk rapport eruit dient te zien?
  Mocht het mogelijk zijn jouw rapport als voorbeeld en houvast te mailen…… graag!!

  Alvast bedankt en houden zo die resultaten!

 58. Reply Jurgen feb 6,2012 20:59

  Voor hulp en tips bij het schrijven van een adviesrapport kun je vanaf nu ook terecht op http://www.adviesrapport.com en http://www.managementmodellen.org

 59. Reply Ron Goris feb 9,2012 14:32

  Beste Jurgen,

  Ik ben ook bezig met het schrijven van de moduleopdracht voor organisatiegedrag en cultuur. Zou ik ook jou moduleopdracht mogen hebben als voorbeeld.

 60. Reply Lucette Strijdhaftig mrt 7,2012 02:11

  Dag Jurgen,
  Tijdens het opzoeken van informatie vwb het schrijven van een adviesrapport voor het module organisatiegedrag kwam ik jou naam tegen. Ik heb ook een aantal moduleopdrachten achter de rug maar twijfel over dit onderwerp. Ik woon op Aruba en heb een tekort aan feedback en informatie hier. Kan je me jou adviesrapport toesturen? Krijg ik hopelijk een idee hoe het moet.
  Jou site vind ik trouwens heel erg goed met heel veel goede tips en informatie. Staat nu onder mijn favorites.
  Alvast bedankt,
  Lucette

 61. Reply sofie mrt 11,2012 12:37

  Beste Jurgen,

  Graag sluit ik me met de bovenstaande reacties aan en zou graag je moduleopdracht willen ontvangen als voorbeeld. Uiteraard ga ik hier vertrouwelijk mee om en dient het slechts als naslag / voorbeeld voor mijn opdracht.

  Alvast bedankt

  Groet,

  Sofie

 62. Reply Bart-Jan Gardebroek mrt 11,2012 15:52

  Beste Jurgen,

  Wil je ook mij jouw adviesrapport organisatiegedrag doen toekomen? Alvast dank!

  Vr. gr. Bart-Jan Gardebroek

 63. Reply Monique mrt 14,2012 08:10

  Hoi Jurgen,

  Gefeliciteerd met het behalen van de eindsopdracht. Ik heb ook zeker interesse in jouw eindrapport. Ik wil mijn eindscriptie aan dit onderwerp duiden.

  Groeten,
  Monique

 64. Reply Kees apr 3,2012 09:18

  Beste Jurgen,

  Mooi cijfer en een mooi feedback van de docent. Ik ben zelf ook bezig met “gedrag in de organisatie”en ik wil je vragen als ik jou opdracht zou mogen inzien, want ik loop een beetje vast. Uiteraard vertrouwlijk en ter inspiratie.
  Graag zie ik je bericht tegemoet.
  Alvast hartelijk dank.

  groet,
  Kees.

 65. Reply Hugo apr 3,2012 09:19

  Dag Jurgen,

  Mooi initiatief om hier hier een website voor te maken. Ik sta zelf ook voor de moduleopdracht organisatiegedrag. Het zou mij zeer helpen als ik jouw adviesrapport ter inspiratie kan inzien.

  Bij voorbaat dank,

  Hugo

 66. Reply Maria apr 12,2012 11:05

  Hallo Jurgen,
  Wat fijn dat u het initiatief heeft genomen om het adviesrapport op het internet te melden.Ik moet een moduleopdracht maken over de administratie en kantoorpraktijk. Graag zou ik uw rapport willen inzien om er een idee van te krijgen.

  Met vriendelijke groet,

 67. Reply R de Boon apr 17,2012 20:10

  Hoi Jurgen,
  Was op zoek naar informatie of een onderzoeksplan die mij houvast kan bieden bij het maken van zo’n plan. Ik ben onlangs begonnen met een studie bij het NCOI en volg nu de module gedrag in organisaties. Ik heb het onderwerp, hoofdvraag en deelvragen van mijn opdracht al in beeld en deel beschreven echter worstel met de 4 a 5 pagina’s en de bijlagen van deze opdracht. Ik heb al vele verzoeken langs zien komen om jouw opdracht als leidraad te mogen gebruiken en daar zou ik graag bij aansluiten. Zou ik jouw opdracht als leidraad mogen bekijken en aanhouden? Ik hoor het graag en hoop ook zo’n mooi cijfer te kunnen halen natuurljk.
  Groet Remko

 68. Reply Sven jun 10,2012 10:13

  Beste Jurgen,

  Ik ben volop bezig , en erg aan het worstelen met de moduleopdracht , het zou mij zeer helpen als je mij je opdracht zou kunnen sturen zodat ik wat meer handvatten heb.

  Alvast bedankt !
  Met vriendelijke groet,
  Sven

 69. Reply Fabienne ten Haaf jun 11,2012 07:31

  Beste Jurgen,

  Ook mij zou het enorm helpen om jouw versie te lezen van de moduleopdracht “organisatiegedrag”.

  Ben jij bereid om mij deze toe te sturen. Mocht ik jou ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag.

  Gr. Fabienne

 70. Reply Eric jun 18,2012 08:20

  Hoi Jurgen,

  Mooi resultaat!

  Zou je mij toevallig het rapport willen doen toekomen? Ik hoop dat dit mij helpt om de juiste structuur aan te houden in het schrijven. Op dit moment heb ik daar veel moeite mee!

  Alvast bedankt!

  Groet, Eric

 71. Reply Anna jul 1,2012 14:18

  Dag Jurgen,

  Je hebt mooie en duidelijke feedback gekregen!
  Ook ik ben bezig met een moduleopdracht -weliswaar voor een andere module als de jouwe- en kwam al surfend op het net (op zoek naar een voorbeeld wat houvast kon bieden) op deze site.
  Zou ik jouw eindopdracht mogen inzien? Het zou me enorm helpen!

  Alvast dank.

 72. Reply Karin jul 13,2012 10:49

  Hallo Jurgen,

  Een prachtig eindresultaat.

  Ik lees dat ik niet de enigste ben die graag jouw rapport wil inzien om ook zo’n mooi eindresultaat te behalen. Ben jij bereid mij inzage te geven in jouw rapport zodat ik inspiratie op kan doen.

  Zo ja, dan zie ik hem graag tegemoet.

  Alvast bedankt,
  Karin.

 73. Reply Remco sep 19,2012 16:56

  Beste Jurgen,

  Gefeliciteerd met je resultaat.
  Ik ben nu bezig met het maken van het adviesraport organisatiegedrag.
  Zou ik jouw opdracht kunnen krijgen als voorbeeld.
  Mijn dank zou groot zijn.

  Remco

 74. Reply Herman van weverwijk okt 6,2012 11:06

  Hoi Jurgen,

  wat een geweldige score. Ik ben net begonnen met de module organsiatiegedrag ik zou je willen vragen of je jou opdracht wil toesturen zodat ik een beetje een idee krijg hoe dit in een vaatje te gieten.

  Met vriendelijke groet,

  Herman van Weverwijk
  poolbeer@planet.nl

 75. Reply Hemmala Sheerbahadoersing okt 11,2012 14:24

  Hoi Jurgen,

  Uiteraard nog gefeliciteerd met dit mooi resultaat.
  Ik ben bezig met de module organisatiegedrag en ik heb wat houvast nodig.
  Ik heb je site al wel bekeken maar het allerliefst zou ik graag je module opdracht voor organisatiegedrag inzien. Dit zou mij denk ik goed op weg helpen.
  Ik hoop dat je hier nog steeds toe bereidt bent.

  Alvast heel erg bedankt.

  gr. Hemmala

 76. Reply Tanja okt 12,2012 15:29

  Hoi Jurgen,

  Ook ik ben op dit moment bezig met het opstellen van een adviesrapport voor Organisatiegedrag. Ik loop alleen een beetje vast. Zou ik ook jouw rapport mogen inzien ter lering?

  Adres: ts.lemmert@hotmail.com

  Alvast bedankt.

  Groeten,
  Tanja

 77. Reply Erik okt 31,2012 09:35

  Hallo Jurgen,

  Mooi resultaat,

  Ik ben nu zelf ook bezig met het maken van het adviesrapport organisatiegedrag.
  Zou ik de jouwe kunnen krijgen als leidraad?

  Mijn dank zou groot zijn.

  Groeten Erik

 78. Reply Kim nov 3,2012 08:16

  Beste Jurgen,

  Wat een mooi resultaat.. Gefeliciteerd!! Ik ben erg aan het stuntelen met mijn adviesrapport. Het zou mij helpen om een voorbeeld van de structuuropbouw te hebben. zou je mij ook jouw rapport kunnen toemailen? gr Kim

 79. Reply Cees nov 12,2012 02:32

  Hey Jurgen, ik ben op dit moment ook bezig met de module Gedrag in Organisaties en moet ook die adviesopdracht maken. Zou ik jouw adviesopdracht mogen bekijken? Zou mooi zijn als ik een voorbeeld zou hebben! Alvast bedankt!

 80. Reply Michelle nov 18,2012 10:28

  Beste Jurgen,

  Zou ook ik jouw opdracht in mogen zien? Ik ben momenteel bezig met het schrijven van de moduleopdracht voor Organisatiegedrag.

  Met vriendelijke groet,
  Michelle Veltman

 81. Reply Dave dec 11,2012 20:44

  Beste Jurgen,
  Informatieve website, heb net ook even rondgekeken op adviesrapport.com
  Zou ik jouw module-opdracht of een deel ervan mogen inzien?
  Ben op dit moment net als vele andere bezig met Gedrag in Organisatie.
  Heb een groot bedrijf gekozen en nu druk bezig alles af te bakenen. Dat wordt de grootste uitdaging.
  In afwachting van jouw reactie.

  succes met je sites.
  Gr

  Dave

 82. Reply Simon dec 17,2012 12:18

  Beste Jurgen,

  Allereerst bedankt voor de info die je met ons deelt. Is het mogelijk dat je jouw adviesrapport doormailt ter inspiratie?

  Mijn emailadres is simon.bakker@hotmail.com
  Bij voorbaat dank.

  Mvg

  Simon

 83. Reply Esther Leijendekker jan 18,2013 10:59

  Hoi Jurgen, Ik ben bezig met de worsteling van mijn eindscriptie. Kan je mji de jouw mailen zodat ik een beeld heb van wat de bedoeling is?
  Bedankt alvast! Groet, Esther

 84. Reply Tiffany mrt 12,2013 10:06

  Beste Jurgen,

  Wat een mooie score zeg!Ik ben momenteel ook bezig met een adviesrapport. Ik loop nog een beetje vast. Zou ik jou rapport mogen inzien? Dat zou onwijs helpen! Mijn e-mail is tiffany__88@hotmail.com

  Groetjes,
  Tiffany

 85. Reply Michel mei 1,2013 18:02

  Beste Jurgen,

  Momenteel volg ik deze module, zou ik misschien jouw adviesrapport mogen inzien als format?

  Groet, Michel

 86. Reply Fatima sep 20,2013 10:56

  Hoi Jurgen,

  Teneerst top en super bedankt voor de info die je met ons deelt. Is het mogelijk dat je jouw adviesrapport doormailt ter inspiratie?

  mijn emailadres is: fatima0812@live.nl.
  Alvast heel erg bedankt.

  Groetjes
  Fatima

 87. Reply Nathalie nov 20,2013 14:39

  Hoi Jurgen,

  Zou ik ook het adviesrapport of een deel ervan mogen inzien voor inspiratie. Ben zelf nu met de module bezig.

  Mijn e-mail is: velden_wijk@hotmail.com

  Enorm bedankt!

  Groet,
  Nathalie

  • Reply smink nov 24,2013 17:38

   hallo Jurgen,
   Ook ik ben bezig met module gedrag in organisaties. Het lukt maar niet om een rapport op te stellen. zou ik je rapport mogen inzien. Ondersteun-adviseer jij mensen ook met dit soort onderwerpen.
   groet,
   yolanda
   yolanda.smink@chello.nl

 88. Reply Jurgen van de Pol nov 25,2013 06:57

  Beste Yolanda,
  Ik heb je een e-mail gestuurd, in eerste instantie adviseer ik je om de hulp te zoeken bij de leraar van de opleiding hij weet exact wat de huidige wensen voor de opdracht zijn.

  Groet,
  Jurgen

 89. Reply Joyce nov 25,2013 13:57

  Dag Jurgen,

  Op dit moment ben ik bezig met de module gedrag in organisatie. Ik heb erg veel informatie op papier, maar moet het nu kleiner maken Zou ik jou opdracht ook mogen inzien?

  Hoor graag van je. Groeten Joyce

 90. Reply anne dec 9,2013 20:27

  Beste Jurgen,

  Ook ik ben bezig met de module gedrag in organisatie. Op dit moment zit ik een beetje vast. Zou ik ook jouw opdracht mogen inzien?

  Alvast enorm bedankt.

  Anne

 91. Reply eric beer jan 17,2015 15:33

  Beste Jurgen,

  wat een hoop reacties! En ja hoor ik heb dezelfde vraag, ben gestart met de module gedrag in organisatie en wil gaande de module de opdracht gaan vullen. Om nu te voorkomen dat ik verkeerd van start ga ben ik op zoek naar wat voorbeelden zodat ik de juiste start maak. Wil jij je opdracht met mij delen? Alvast bedankt en wil je het mailen naar ericbeer1985@gmail.com.

  Groet, Eric.

 92. Reply Jacqueline van der Mark nov 27,2015 14:24

  Hallo Jurgen,

  Voor mij geldt de zelfde vraag als hierboven. Ook ik ben zeer geïnteresseerd in jouw opdracht en vooral de manier waarop je het hebt aangepakt. Zelf heb ik de neiging om te veel uit te weiden en ben ik bang dat ik te weinig verwijs naar de theorie. Een stukje hou vast of tips zijn zeer welkom.

  Groet,

  Jacqueline

 93. Reply Richard dec 3,2015 16:22

  Hallo Jurgen,
  Ook ik zou graag inzage krijgen.
  Kun je mij een link sturen svp.
  Groet Richard

 94. Reply Jeroe de Wit okt 6,2016 18:49

  Beste Jurgen,

  Ik weet niet of je je opdracht nog steeds wil delen, maar ook ik zou graag de opzet/inhoud van je opdracht willen inzien.
  Reden is dat ik sinds 2 weken begonnen met een studie waarin Organisatie gedrag en cultuur een module is.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Jeroen

 95. Reply Riet dec 2,2016 03:02

  Beste Jurgen,

  Ook ik loop vast bij de moduleopdracht organisatiegedrag.
  Zou jij ook jouw opdracht met mij willen delen.
  Alvast bedankt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: