Adviesrapport organisatie gedrag.

Ik had het resultaat van de module opdracht organisatiegedrag in het kader van mijn opleiding bij het NCOI al een tijdje in huis, maar toch wil ik hem graag met jullie delen.

Hieronder de beoordeling:

Leerdoelen

Aansluiting op de algemene leerdoelen
Opmerking
De opdracht sluit voldoende aan op de algemene leerdoelen. Niet alle onderwerpen zijn verwerkt in de opdracht. Laat zien dat je de aspecten groepseigenschappen en -besluitvorming kan bespreken als fundamenten van groepsgedrag in organisaties. Je gaat goed in op de belangrijkste vormen van communicatie en leiderschap. Laat ook zien dat je zicht hebt op de effecten van de verschillende vormen van macht. Ga hier ook in op conflicten (en het bijbehorende gedrag). Je hebt kennis van het belang van organisatiecultuur en je kan uitleggen hoe deze zich manifesteert. 7,0 25% 1,750
Onderwerp

Keuze van het onderwerp en afbakening van de opdracht (probleemstelling/hoofdvraag en vraagstelling)
Opmerking
Je hebt een onderwerp gekozen op tactisch niveau. Het onderwerp is afgebakend in een uitvoerbare opdracht. Je hebt het onderwerp uitgewerkt in deelvragen. Aan de opdracht zijn meetbaren (SMART) doelen gekoppeld. De doelen zijn gebruikt als richtlijn voor het uitvoeren van de opdracht. 8,0 15% 1,200
Structuur

Structuur en opbouw van de opdracht en onderzoeksmethoden
Opmerking
De indeling en structuur van de opdracht voldoen aan de eisen die gesteld worden wat betreft structuur,vormeisen en richtlijnen. De keuze van onderzoeksmethoden is onderbouwd. De onderzoeksmethode is juist toegepast. De gegevens zijn betrouwbaar verzameld en er vindt een adequate bronverwijzing plaats. 8,0 15% 1,200
Literatuur

Gebruik van literatuur en analyse / interpretatie vanuit de theorie
Opmerking
Het gebruik van literatuur is goed. Je bent in staat de in de module aangereikte kennis te koppelen aan de opdracht 8,0 20% 1,600
Praktijkgerichtheid van de opdracht

Praktijkgerichtheid van de opdracht
Opmerking
De opdracht is praktisch en relevant. De praktijkgerichtheid is goed. 8,0 10% 0,800
Conclusie

Conclusies, aanbevelingen en reflectie
Opmerking
Er wordt op een logische en consistente wijze conclusies getrokken op basis van de verzamelde gegevens. De aanbevelingen zijn goed uitgewerkt. Er is een concreet uitgewerkt implementatie voorstel aanwezig. Er zijn persoonlijke leerdoelen geformuleerd. Je laat zien dat je een goed beeld hebt van je leerproces. Je geeft aan of de persoonlijke leerdoelen zijn bereikt en in welke mate. Er zijn daarbij leerpunten en verbeterpunten geformuleerd. 9,0 10% 0,900
Verzorging

Algehele verzorging en leesbaarheid
Opmerking
De algehele verzorging van de opdracht is goed. De indeling en structuur van de opdracht voldoen aan de eisen die gesteld worden wat betreft structuur, vormeisen en richtlijnen. De leesbaarheid van de opdracht is goed. De schrijfstijl is passend bij onderwerp en niveau. 8,0 5% 0,400
100% 7,850

En dat is dan afgerond een 7,8 een resultaat waar ik mee kan leven, wellicht dat ik met het schrijven van een marketingplan dit resultaat kan verbeteren. ­čÖé

98 gedachten over “Adviesrapport organisatie gedrag.”

 1. Beste Jurgen,
  Prima resultaat! Ben nu ook bezig met deze moduleopdracht en erg benieuwd naar jouw rapport. Wil je dit ook delen?

  groet,
  Richard

  Beantwoorden
 2. Ik heb jullie allebei een e-mail gestuurd. Succes met schrijven!

  Ik heb geen probleem om inhoudsopgave, hoofdvraag en deelvragen te delen, in verband met de vertrouwelijkheid kan ik niet het complete rapport delen.

  Beantwoorden
 3. Wat leuk om dit te lezen, ik ben net begonnen met mijn opleiding en ga na de zomer starten met organisatiegedrag. Ik zou ook graag je moduleopdracht willen lezen, ben heel nieuwsgierig!
  Alvast bedankt voor de moeite,

  Eva van der Voorde

  Beantwoorden
 4. Hoi Jurgen,

  Mooi resultaat en ben inderdaad ook benieuwd naar je rapport.
  Zelf worstel ik met het uitwerken van de hoofdstukken. Je hebt er wel een gevoel bij maar nu nog op papier en dat blijkt erg lastig te zijn.
  succes met je marketingplan en op naar een 8.

  Met vriendelijke groet.
  Nettie

  Beantwoorden
 5. Hoi Jurgen,
  Gefeliciteerd met je cijfer en de positieve feedback. Ben ook bezig met organisatiegedrag en heb mijn onderwerp gevonden en in grote lijnen de aandachtspunten op papier gezet. Ik ben erg benieuwd naar je onderwerp en zou ook heel graag je inhoudsopgave willen raadplegen, zou jij dit ook met mij willen delen? Ik heb mijn marketingplan vorig jaar geschreven en een 7,4 gekregen. Ondanks de mooie feedback heb wilde ik ik toch van de examinator weten wat er niet goed aan was. Wat ontbrak er aan mijn rapport waardoor het geen 8 is geworden. Zijn haar feedback kan ik goed gebruiken in mijn verdere studie. Mocht je nou vragen of advies willen voor je marketingplan, laat het me dan weten. In iedere geval bedankt en veel succes met marketing (leuke module overigens)

  Beantwoorden
 6. Hey jurgen, goed cijfer, mooie feedback ook. Zou je me kunnen helpen met de opbouw van de rapport? Doe nu dezelfde module bij NCOI maar heb nog geen gevoel over een logische opbouw. probleemstelling, vraagstelling, afbakening incl. onderzoek heb ik al. hopelijk kan je hem mailen. thanks alvast.

  Beantwoorden
 7. Hallo Jurgen,

  Ik ben ook bezig met de opleiding bedrijfskunde bij de NCOI. Ik moet voor de module organisatiegedrag ook een moduleopdracht schrijven. Het is voor mij de eerste keer dat ik rapport moet schrijven. Kan ik jouw rapport ook inzien? Het gaat er mij om hoe de structuur is. Ik heb al een onderwerp gekozen Veiligheidsgedrag.

  Alvast bedankt!
  Groetjes Bart

  Beantwoorden
 8. Beste Jurgen,

  Gezien het positieve commentaar moet je rapport goed zijn. Gefeliciteerd!

  Ik ben ook bezig met zo’n moduleopdracht. Zou ik a.u.b. je rapport mogen lezen? Misschien kan het mij helpen mijn eigen opdracht vorm te geven.

  Bedankt alvast.

  Maria

  Beantwoorden
 9. Beste Jurgen,

  Van harte met deze superbeoordeling! Ik doe momenteel dezelfde module maar heb voor het eerst tijdens de opleiding een onvoldoende gehaald. ik ben nu weer druk bezig aan het herschrijven maar zou als het mogelijk is graag jouw opdracht eens doorlezen. Momenteel ben ik zoekende naar het onderwerp, structuur etc. Je zou me er erg mee helpen.
  Alvast bedankt Chris Postma uit Leeuwarden ,student HBO Bedrijfskunde . mijn mailadres is elschris@live.nl

  Beantwoorden
 10. beste Jurgen

  Zou ik mischien je rapport mogen bekijken, ik ben net begonnen met deze module maar weet niet zogoed wat er precies gevraagd wordt.
  Ik zou het zeer waarderen als je mij hiermee wilt helpen,

  groeten
  Jeroen

  Beantwoorden
 11. Beste Jurgen.

  Ook ik ben net met deze module begonnen en vindt het erg lastig vorm aan dit adviesrapport te geven. Het zou mij goed van pas komen inzage te hebben in een rapport wat goed beoordeeld is. Dit geeft mij input voor structuur en opbouw. Ik heb ook nog een marketingplan ter beschikking als je daar intresse in hebt.Ik zou het fijn finden als je mij inzage wilt geven in jou rapport.

  Groetjes Gert( gjh223@gmail.com )

  Beantwoorden
 12. Beste Jurgen,

  ik ben onlangs begonnen met dezelfde opleiding en moet ook de opdracht gaan voldoen. Helaas ben ik een beetje in paniek.
  Ik heb nog nooit een rapport oid hoeven te schrijven en weet ook totaal niet wat ik allemaal moet doen of hoe dat eruit moet komen te zien. Ik vraag je niet om je werkstuk (al zou ik het prettig vinden voor de opbouw) maar misschien kan jij mij voorzien van tips?
  Ik hoor het graag! Met vriendelijke groeten, Linda van Erkel.

  Beantwoorden
 13. Beste Jurgen,

  Ben net gestart met de opleiding gedrag in organisaties. Ik heb nog nooit een rapport geschreven, zou ik je rapport mogen inzien om houvast te krijgen?

  Alvast bedankt

  Beantwoorden
 14. Dag Jurgen, Ik ben onlangs ook begonnen met een studie via de ncoi.
  Zou ik jouw rapport ook kunnen krijgen om zo enig idee te hebben hoe zoiets er uit moet zien?

  Dank je wel!
  groet
  Renske

  Beantwoorden
 15. Dag Jurgen,

  Zou ik ook dit rapport eens van je mogen inkijken?
  Ik ben reeds gestart en ben ong op de helft van de rapportage maar twijfel of ik wel goed bezig ben

  Alvast bedankt

  Mvg Roy

  Beantwoorden
 16. Beste Jurgen,

  Momenteel volg ik een opleiding bij het NCOI waaronder de module ” organisatie en gedrag”. Dit maal geen scriptie, wel een advies.
  Voorgaande modules zijn met dikke voldoendes beantwoord, echter loop ik vast in deze module. Zou je een copy van jouw werkstuk willen sturen? Vervolgens hoop ik een goed voorbeeld te hebben. Ik snap dat je rekening houdt met de betrouwbaarheid.
  Please help me..

  Beantwoorden
 17. Hallo Jurgen,

  Ik probeer op dit moment zelf ook deze module opdracht af te maken maar blijf toch elke keer steken op de opbouw. Ik heb het onderwerp al redelijk afgebakend maar weet eerlijk gezegd niet precies hoe dit verder op een duidelijke manier uit te bouwen. Ik zou dan ook graag het raamwerk van je module zien. Het is voor mijn de eerste keer dat ik zo’n rapport moet schrijven en ik hoop dat dit mij dan net voldoende aanknopingspunten geeft om mijn idee├źn verder uit te werken. In ieder geval alvast bedankt voor je moeite.

  Beantwoorden
 18. Hallo Jurgen,

  Ik ben sinds kort begonnen met mijn opleiding en ben heel benieuwd hoe je deze opdracht hebt verwerkt.
  Zou je mij ook een koppij willen sturen.

  Vast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Norman Persijn nop@ziggo.nl

  Beantwoorden
 19. Beste Jurgen,

  Net als alle voorgangers vind ik het ook erg lastig om vorm te geven aan het adviesrapport van organisatiegedrag. Eerste opdracht welke ik voor de opleiding bedrijfskunde moet doen dus ook geen idee hoe vorm te geven aan het rapport.
  Mocht je het nog niet zat zijn je inhoudsopgaven, doelstellingen etc. te delen, zou ik je willen vragen of je ook het rapport naar mij zou kunnen mailen.

  Met vriendelijke groet,

  Quirina

  Beantwoorden
 20. Hi Jurgen,
  Goed gedaan hoor! Ben zelf nu ook bezig met deze moduleopdracht en heb nog een beetje moeite mijn weg te vinden in de opbouw. Zou ik jouw opdracht eens mogen lezen?

  Groet Marije
  email: rp1@live.nl

  Beantwoorden
 21. Beste Jurgen,

  Een mooi cijfer en goed resultaat.
  Op dit moment ben ik bezig met de module Organisatiegedrag.
  Zou je mij misschien jou inhoudsopgave, hoofdvraag en deelvragen willen mailen.

  Heb al een onderwerp, maar krijg mijn opbouw niet helemaal op orde.
  Misschien kan jou opbouw mij op de juiste weg helpen.

  alvast bedankt

  Groet,
  Miranda

  Beantwoorden
 22. Hoi Jurgen,

  Ik ben pas begonnen met een opleiding bij ncoi en opzoek naar
  Voorbeelden voor een opzet van een moduleopdracht en hoop dat jij mij daarbij kan helpen tot nu toe zie ik niet wat ze verwachten van het verslag
  Alvast bedankt

  Beantwoorden
 23. Hoi Jurgen,

  Mooie feedback en een mooie cijfer, ik zou ook heel graag je moduleopracht willen inzien.
  Ik heb al een onderwerp, maar aangezien de beperkte onvang van de opdracht(4 tot 5 blz) loop ik vast in de opbouw.
  Je hulp wordt zeer gewaardeerd.
  Bij voorbaat dank.
  Groeten,
  Sander (werken-studeren@hotmail.com)

  Beantwoorden
 24. Hallo Jurgen,
  Ik ben begonnen met de module organisatiegedrag. Kan echter niet “mijn draai” vinden in datgene wat volgens mij bedoeld wordt. Zou jij met mij het onderwerp, de inhoudsopgave, hoofdvraag en deelvragen willen delen?

  gr. Henri

  Beantwoorden
 25. Een 7,8 is goed! Ik ben nu zelf ook bezig met deze module.
  Ik heb al een onderwerp die ik in een fictief bedrijf giet.

  Het formulieren naar een individu, groep en organizatie is erg lastig.
  Is het mogelijk om jou module opdracht in te zien?

  Alvast bedankt.

  Gr,

  Peter

  Beantwoorden
 26. Hallo Jurgen,

  Wat een geweldig resultaat. Net als iedereen loop ik tegen hetzelfde probleem aan.
  Ik durf het bijna niet te vragen, gezien het aantal aanvragen. Ook ik zou graag je rapport willen lezen.

  Alvast bedankt.

  Beantwoorden
 27. Beste Jurgen,

  Ik ben nu net begonnen met mijn module opdracht.
  Ging het bij jou ook om een adviesrapport voor ongewenst gedrag?
  Zo ja, zou ik ook graag jou rapport inzien?

  groet brigitte

  Beantwoorden
 28. Beste Jurgen,

  Ook ik ben recent begonnen met de opleiding bij ncoi. Helaas kan ik ook nergens een logische opbouw vinden voor de opdracht. Ik heb het eea uitgewerkt maar vraag me af of dit een goede opbouw is. Zou jij mij jou opdracht willen sturen zodat ik deze naast de mijne kan leggen ?

  Grt,

  Sebas

  Beantwoorden
 29. Hallo Jurgen,

  prima resultaat. Ik ben met dezelfde opdracht begonnen en een beetje vastgelopen.
  Mag ik je opdracht ook lezen..? Misschien helpt het me verder.
  Alvast bedankt,
  Groet, Hans

  Beantwoorden
 30. Hallo naamgenoot,

  Mooi resultaat!

  Mijn opdracht moet ook geschreven worden. Een voorbeeld zou geweldig zijn. Mag ik zo vrij zijn te vragen om een copie van jouw versie? (niet geheel zoals ik hieronder heb kunnen lezen)

  Hartelijke groet,

  J├Ârgen

  Beantwoorden
 31. Hallo Jurgen,

  Wat een fijn resultaat! Ik ben op dit moment ook bezig met de dezelfde module en ik zou er enorm mee geholpen zijn als ik jou verslag als voorbeeld mag gebruiken. Ik doe de opleiding zorgmanagement dus ik zal je opdracht puur als voorbeeld gebruiken…

  Bedankt!

  Beantwoorden
 32. Hallo Jurgen,
  Ik zou ook graag gebruik willen maken van jouw expertise ­čÖé
  Ik moet heel snel een goede opdracht maken.

  HELP!

  Vriendelijke groet en (hopelijk) vast bedankt,
  Alexandra

  Beantwoorden
 33. Hoi Jurgen,

  van harte met je mooie cijfer. Ik ben ook met dit onderwerp bezig en moet een moduleopdracht in de nieuwe stijl opleveren. Mijn deadline is 20 december en heb een giga writersblock. Misschien kun je mij op weg helpen? Als ik een voorbeeld of opzet heb kom ik er wel uit, denk ik. Mijn onderwerp is weerstand als ongewenst gedrag.

  alvast bedankt,

  mvg Theo

  Beantwoorden
 34. Hoi Jurgen,

  Gefeliciteerd met je cijfer. Ik ben ook met een moduleopdracht in de nieuwe stijl bezig. zou ik misschien jouw onderzoek mogen bekijken. Ik hoop dat ik dan een wat beter beeld krijg wat de bedoeling is. Bedankt alvast!

  Met vriendelijke groet,

  Tamara

  Beantwoorden
 35. Hoi Jurgen,

  Gefeliciteerd met je cijfer. Ik ben ook met een moduleopdracht in de nieuwe stijl bezig. zou ik misschien jouw onderzoek mogen bekijken. Ik hoop dat ik dan een wat beter beeld krijg wat de bedoeling is. Bedankt alvast!

  Met vriendelijke groet,

  Tamara

  Beantwoorden
 36. Goedenavond Jurgen,
  Gefeliciteerd met je cijfer! Daar kan je mee thuis komen!
  Heb zelf de opdracht al helemaal klaar liggen, hier en daar nog aanpassingen maken en uploaden dacht ik.
  Nu kwam ik dit tegen en was wel benieuwd hoe jij het in grote lijnen gemaakt hebt. Zou je dit willen sturen? Kan ik ze naast elkaar leggen. will_backman@hotmail.com ben benieuwd!
  Met vriendelijke groeten,

  Will

  Beantwoorden
 37. Mooi resultaat joh!

  Ik ga straks ook starten met mijn opleiding en ben dus ook wel nieuwsgierig naar jouw rapport. Ik kan me voorstellen dat je er na al die maanden misschien wel een beetje klaar mee bent, maar ik wil toch heel voorzichtig aan je vragen of ik het ook eens zou mogen kijken?

  Groet,
  Andr├ę

  Beantwoorden
 38. Hoi Jurgen,

  Knap gedaan! Ik ben bezig met het schrijven van mijn moduleopdracht en loop helemaal vast in de opbouw. Graag ontvang ik jouw inhoudsopgave, hoofdvraag en deelvragen.

  Alvast bedankt voor je medewerking!

  Gr.
  Ewoud

  Beantwoorden
 39. Hoi Jurgen,

  Via wat zoeken kwam ik op je site terecht.
  Zou je je rapport met mij willen delen? Ik ben vooral zoekende naar een goede opbouw qua structuur en aangezien die van jou blijkbaar goed was zou ik er eens naar willen kijken.

  Mijn mailadres is margotvandenheuvel@live.nl.

  Alvast hartelijk dank voor je reactie. Groet, Margot

  Beantwoorden
 40. beset Jurgen ,

  mooi eind resultaat ik zou willen dat ik al zo ver was ben op dit moment bezig met het schrijven van mijn eindopdracht. is de eertse keer dat ik zo iets doe wil je dan ook vragen of je mij ook je eindopdracht wil toesturen misschoien helpt het mij om een juiste structuur te vinden voor mijn opdracht.

  alvast bedankt. frits

  Beantwoorden
 41. Als eerste iedereen bedankt voor alle reacties!

  Ik stuur iedereen die daarom vraagt natuurlijk de informatie en geef op verzoek eventueel tips geven bij het schrijven van een adviesrapport.

  De belangstelling hier heeft mij ertoe doen besluiten een website in te gaan richten om hulp te kunnen bieden bij het schrijven van advies rapporten.
  Zodra de website gereed is zal ik de link hier delen. Wordt vervolgt…

  Beantwoorden
 42. Beste Jurgen,
  Fijn dat jij je module opdracht gehaald hebt. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een adviesrapport.Nu loop ik een beetje vast. Is het mogelijk om jou eindopdracht in te zien? Hoor graag van je.
  Alvast bedankt voor de gedane moeite.

  Groeten, Karin

  Beantwoorden
 43. Beste Jurgen,

  Dat is een prima score voor de module opdracht van organisatiegedrag. Ik ben momenteel ook druk bezig met mijn moduleopdracht voor organisatiegedrag maar heb moeite om deze op papier te krijgen. Ik wil dan ook vragen of je mij de moduleopdracht wil toesturen zodat ik een voorbeeld heb.

  Bij voorbaat dank,
  Dave

  Beantwoorden
 44. Hoi Jurgen,
  Mooi voornemen om je website te richten om tips te geven over het schrijven voor een adviesrapport.
  Momenteel ben ik een module opdracht voor organisatie gedrag aan het schrijven welke maar 4-5 pagina’s mag beslaan en kan dus wel wat tips gebruiken hoe ik het verslag het beste in kan delen. Het zou voor mij daarom erg prettig zijn om ook jouw adviesrapport in te mogen zien (of indien de inhoud vertrouwelijk is de structuur/opzet).

  Alvast bedankt, Maartje

  Beantwoorden
 45. Hoi Jurgen,

  Ook ik ben bezig met de moduleopdracht Organisatiegedrag. Ik ben zeer benieuwd naar je adviesrapport, daar ik ook aan het worstelen ben met het rapport. En voornamelijk de structuur. Zou je mij ook je verslag willen mailen? Alvast bedankt!

  Beantwoorden
 46. Hallo Jurgen,
  Ik ben helaas niet geslaagd voor mijn moduleopdracht organisatiegedrag. Ik zou graag jouw eindopdracht willen inzien. Ik hoop hiermee een handvat te hebben om het voor een herexamen goed te doen.
  Alvast dank!

  Beantwoorden
 47. Hoi Jurgen,

  Ziet er goed uit allemaal hoor! Mijn complimenten.
  Ben op dit moment al een tijdje bezig met mijn eerste module opdracht (Organisatiegedrag) maar ik krijg het maar niet goed op papier. Heb namelijk geen idee hoe een dergelijk rapport eruit dient te zien?
  Mocht het mogelijk zijn jouw rapport als voorbeeld en houvast te mailen…… graag!!

  Alvast bedankt en houden zo die resultaten!

  Beantwoorden
 48. Beste Jurgen,

  Ik ben ook bezig met het schrijven van de moduleopdracht voor organisatiegedrag en cultuur. Zou ik ook jou moduleopdracht mogen hebben als voorbeeld.

  Beantwoorden
 49. Dag Jurgen,
  Tijdens het opzoeken van informatie vwb het schrijven van een adviesrapport voor het module organisatiegedrag kwam ik jou naam tegen. Ik heb ook een aantal moduleopdrachten achter de rug maar twijfel over dit onderwerp. Ik woon op Aruba en heb een tekort aan feedback en informatie hier. Kan je me jou adviesrapport toesturen? Krijg ik hopelijk een idee hoe het moet.
  Jou site vind ik trouwens heel erg goed met heel veel goede tips en informatie. Staat nu onder mijn favorites.
  Alvast bedankt,
  Lucette

  Beantwoorden
 50. Beste Jurgen,

  Graag sluit ik me met de bovenstaande reacties aan en zou graag je moduleopdracht willen ontvangen als voorbeeld. Uiteraard ga ik hier vertrouwelijk mee om en dient het slechts als naslag / voorbeeld voor mijn opdracht.

  Alvast bedankt

  Groet,

  Sofie

  Beantwoorden
 51. Hoi Jurgen,

  Gefeliciteerd met het behalen van de eindsopdracht. Ik heb ook zeker interesse in jouw eindrapport. Ik wil mijn eindscriptie aan dit onderwerp duiden.

  Groeten,
  Monique

  Beantwoorden
 52. Beste Jurgen,

  Mooi cijfer en een mooi feedback van de docent. Ik ben zelf ook bezig met “gedrag in de organisatie”en ik wil je vragen als ik jou opdracht zou mogen inzien, want ik loop een beetje vast. Uiteraard vertrouwlijk en ter inspiratie.
  Graag zie ik je bericht tegemoet.
  Alvast hartelijk dank.

  groet,
  Kees.

  Beantwoorden
 53. Dag Jurgen,

  Mooi initiatief om hier hier een website voor te maken. Ik sta zelf ook voor de moduleopdracht organisatiegedrag. Het zou mij zeer helpen als ik jouw adviesrapport ter inspiratie kan inzien.

  Bij voorbaat dank,

  Hugo

  Beantwoorden
 54. Hallo Jurgen,
  Wat fijn dat u het initiatief heeft genomen om het adviesrapport op het internet te melden.Ik moet een moduleopdracht maken over de administratie en kantoorpraktijk. Graag zou ik uw rapport willen inzien om er een idee van te krijgen.

  Met vriendelijke groet,

  Beantwoorden
 55. Hoi Jurgen,
  Was op zoek naar informatie of een onderzoeksplan die mij houvast kan bieden bij het maken van zo’n plan. Ik ben onlangs begonnen met een studie bij het NCOI en volg nu de module gedrag in organisaties. Ik heb het onderwerp, hoofdvraag en deelvragen van mijn opdracht al in beeld en deel beschreven echter worstel met de 4 a 5 pagina’s en de bijlagen van deze opdracht. Ik heb al vele verzoeken langs zien komen om jouw opdracht als leidraad te mogen gebruiken en daar zou ik graag bij aansluiten. Zou ik jouw opdracht als leidraad mogen bekijken en aanhouden? Ik hoor het graag en hoop ook zo’n mooi cijfer te kunnen halen natuurljk.
  Groet Remko

  Beantwoorden
 56. Beste Jurgen,

  Ik ben volop bezig , en erg aan het worstelen met de moduleopdracht , het zou mij zeer helpen als je mij je opdracht zou kunnen sturen zodat ik wat meer handvatten heb.

  Alvast bedankt !
  Met vriendelijke groet,
  Sven

  Beantwoorden
 57. Beste Jurgen,

  Ook mij zou het enorm helpen om jouw versie te lezen van de moduleopdracht “organisatiegedrag”.

  Ben jij bereid om mij deze toe te sturen. Mocht ik jou ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag.

  Gr. Fabienne

  Beantwoorden
 58. Hoi Jurgen,

  Mooi resultaat!

  Zou je mij toevallig het rapport willen doen toekomen? Ik hoop dat dit mij helpt om de juiste structuur aan te houden in het schrijven. Op dit moment heb ik daar veel moeite mee!

  Alvast bedankt!

  Groet, Eric

  Beantwoorden
 59. Dag Jurgen,

  Je hebt mooie en duidelijke feedback gekregen!
  Ook ik ben bezig met een moduleopdracht -weliswaar voor een andere module als de jouwe- en kwam al surfend op het net (op zoek naar een voorbeeld wat houvast kon bieden) op deze site.
  Zou ik jouw eindopdracht mogen inzien? Het zou me enorm helpen!

  Alvast dank.

  Beantwoorden
 60. Hallo Jurgen,

  Een prachtig eindresultaat.

  Ik lees dat ik niet de enigste ben die graag jouw rapport wil inzien om ook zo’n mooi eindresultaat te behalen. Ben jij bereid mij inzage te geven in jouw rapport zodat ik inspiratie op kan doen.

  Zo ja, dan zie ik hem graag tegemoet.

  Alvast bedankt,
  Karin.

  Beantwoorden
 61. Beste Jurgen,

  Gefeliciteerd met je resultaat.
  Ik ben nu bezig met het maken van het adviesraport organisatiegedrag.
  Zou ik jouw opdracht kunnen krijgen als voorbeeld.
  Mijn dank zou groot zijn.

  Remco

  Beantwoorden
 62. Hoi Jurgen,

  wat een geweldige score. Ik ben net begonnen met de module organsiatiegedrag ik zou je willen vragen of je jou opdracht wil toesturen zodat ik een beetje een idee krijg hoe dit in een vaatje te gieten.

  Met vriendelijke groet,

  Herman van Weverwijk
  poolbeer@planet.nl

  Beantwoorden
 63. Hoi Jurgen,

  Uiteraard nog gefeliciteerd met dit mooi resultaat.
  Ik ben bezig met de module organisatiegedrag en ik heb wat houvast nodig.
  Ik heb je site al wel bekeken maar het allerliefst zou ik graag je module opdracht voor organisatiegedrag inzien. Dit zou mij denk ik goed op weg helpen.
  Ik hoop dat je hier nog steeds toe bereidt bent.

  Alvast heel erg bedankt.

  gr. Hemmala

  Beantwoorden
 64. Hallo Jurgen,

  Mooi resultaat,

  Ik ben nu zelf ook bezig met het maken van het adviesrapport organisatiegedrag.
  Zou ik de jouwe kunnen krijgen als leidraad?

  Mijn dank zou groot zijn.

  Groeten Erik

  Beantwoorden
 65. Beste Jurgen,

  Wat een mooi resultaat.. Gefeliciteerd!! Ik ben erg aan het stuntelen met mijn adviesrapport. Het zou mij helpen om een voorbeeld van de structuuropbouw te hebben. zou je mij ook jouw rapport kunnen toemailen? gr Kim

  Beantwoorden
 66. Hey Jurgen, ik ben op dit moment ook bezig met de module Gedrag in Organisaties en moet ook die adviesopdracht maken. Zou ik jouw adviesopdracht mogen bekijken? Zou mooi zijn als ik een voorbeeld zou hebben! Alvast bedankt!

  Beantwoorden
 67. Beste Jurgen,

  Zou ook ik jouw opdracht in mogen zien? Ik ben momenteel bezig met het schrijven van de moduleopdracht voor Organisatiegedrag.

  Met vriendelijke groet,
  Michelle Veltman

  Beantwoorden
 68. Beste Jurgen,
  Informatieve website, heb net ook even rondgekeken op adviesrapport.com
  Zou ik jouw module-opdracht of een deel ervan mogen inzien?
  Ben op dit moment net als vele andere bezig met Gedrag in Organisatie.
  Heb een groot bedrijf gekozen en nu druk bezig alles af te bakenen. Dat wordt de grootste uitdaging.
  In afwachting van jouw reactie.

  succes met je sites.
  Gr

  Dave

  Beantwoorden
 69. Hoi Jurgen, Ik ben bezig met de worsteling van mijn eindscriptie. Kan je mji de jouw mailen zodat ik een beeld heb van wat de bedoeling is?
  Bedankt alvast! Groet, Esther

  Beantwoorden
 70. Dag Jurgen,

  Op dit moment ben ik bezig met de module gedrag in organisatie. Ik heb erg veel informatie op papier, maar moet het nu kleiner maken Zou ik jou opdracht ook mogen inzien?

  Hoor graag van je. Groeten Joyce

  Beantwoorden
 71. Beste Jurgen,

  Ook ik ben bezig met de module gedrag in organisatie. Op dit moment zit ik een beetje vast. Zou ik ook jouw opdracht mogen inzien?

  Alvast enorm bedankt.

  Anne

  Beantwoorden
 72. Beste Jurgen,

  wat een hoop reacties! En ja hoor ik heb dezelfde vraag, ben gestart met de module gedrag in organisatie en wil gaande de module de opdracht gaan vullen. Om nu te voorkomen dat ik verkeerd van start ga ben ik op zoek naar wat voorbeelden zodat ik de juiste start maak. Wil jij je opdracht met mij delen? Alvast bedankt en wil je het mailen naar ericbeer1985@gmail.com.

  Groet, Eric.

  Beantwoorden
 73. Hallo Jurgen,

  Voor mij geldt de zelfde vraag als hierboven. Ook ik ben zeer geïnteresseerd in jouw opdracht en vooral de manier waarop je het hebt aangepakt. Zelf heb ik de neiging om te veel uit te weiden en ben ik bang dat ik te weinig verwijs naar de theorie. Een stukje hou vast of tips zijn zeer welkom.

  Groet,

  Jacqueline

  Beantwoorden
 74. Beste Jurgen,

  Ik weet niet of je je opdracht nog steeds wil delen, maar ook ik zou graag de opzet/inhoud van je opdracht willen inzien.
  Reden is dat ik sinds 2 weken begonnen met een studie waarin Organisatie gedrag en cultuur een module is.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Jeroen

  Beantwoorden
 75. Hi,

  Is dit nog actueel? Ik ben ook redelijk in paniek met mijn moduleopdracht.. Mag ik misschien ook een kopie voor inspiratie? Ik kan ook maar geen onderwerp bedenken. Ik heb aardig spijt van deze keus maar ik MOET dit goed afronden anders heb ik wel wat uit te leggen op het werk…
  scholtensd@gmail.com
  Alvast heel erg bedankt!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.