Boeken over leidinggeven en leiderschap

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap (nieuwe vertaling)

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen.
Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privé-leven en gezinsleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben duizenden mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen; dit heeft het werk in duizenden organisaties en bedrijven prettiger en effectiever gemaakt.
Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds weer nieuwe generaties aan te spreken.

Een must have voor iedereen met een leidinggevende functie.
Hier is dit boek te bestellen

Leiderschap

Leiderschap

Leiders zijn net dat tikkeltje anders dan managers en leidinggevenden. Ze worden niet zozeer geboren of gemaakt. Ze worden zo genoemd.

De sterkste leiders zijn zij die altijd doorzetten ondanks tegenslagen en uiteindelijk toch resultaat halen. Leiders maken het verschil door wie ze zijn: ze maken het verschil door hun persoon, hun unieke stijl, hun karakter en hun unieke persoonlijkheid. Niet door hun systemen en methoden. Ze vertellen mobiliserende verhalen die de uitdagingen zichtbaar, aantrekkelijk en betekenisvol maken.

Dit boek geeft u een antwoord op essentiële leiderschapsvragen: ‘Hoe gebruiken leiders hun leiderschapstalenten optimaal? Waar kunnen leiders ontsporen?’ Hoe moeten leiders omgaan met culturele verschillen?’Essentials Leiderschap’ helpt u die charismatische leider te worden die u altijd al wilde zijn. Het is een inspiratiebron voor leiders die hun visie willen omzetten in krachtdadige actie.

Hier is dit boek te bestellen

Een overzicht van nog meer leiderschap boeken is hier te vinden

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.